Mobiili

In memoriamDonnaGIC Mirandos Everlasting Love


s. 10.7.1997 k. 8.6.2007
väri: suklaanaamio bicolour

Donna muutti meille syyskuussa -97. Olin jo pitkään etsinyt itselleni näyttelykissaa ja niin ollen halusin kuvion olevan bicolour. Koska siihen aikaan ei ollut paljon pentuja saatavilla, saati sitten hyvää naarasta, odotusta kesti jonkin aikaa, mutta se kannatti. Donna oli luonteeltaan kaikkien kaveri, ja myös pienen kissalaumani ehdoton pomo.
GIC: Grand International Champion
 
 
 
 

DaisyEP Fandango's Philomena


s. 7.8.1995 k. 1.3.2012
Väri: sininaamio mitted

Daisy oli ensimmäinen ragdollini ja näin ollen myös kissalani kantaemo. Daisy oli oman arvonsa tietävä hienohelma, jonka käytöstavoissa ja liikkeissä oli tiettyä eleganssia, unohtamatta älyä - varsinainen "Lady" kävelyään myöten. Hän olisi näin ollen voinut toimia myös kissojeni mallimammana, tosin ei aina saanut opetustaan täysin perille. Daisy väsyi vanhuuttaan ja pääsi lepoon rauhallisena.
EP: Eurooppa Premior

 

CindyEC Ragita'n Summer Magic


s. 20.6.1999 k. 18.2.2013
Väri: suklaanaamio bicolour

Cindy oli suloinen kissa, joka luonteensa ansiosta on vienyt mennessään niiden kaikkien sydämet , joiden kanssa on olluttekemisissä. Ei tarvinnut tuntea koskaan olevansa yksin, kun meillä oli Cindy. Syntyneenä Donnan ensimmäiseen pentueeseen koki Cindy suuren menetyksen äitinsä kuoleman 1997 kesällä.
EC: Eurooppa Champion
 
 
 
 

Vil ma Ragita'n Magic Star


s. 27.4.2006 k. 2.5.2013
Väri: ruskeanaamio mitted
Veriryhmä: A
FIV ja FeLV vapaa
HCM-ragdollgeenitesti: non carrier/ non carrier

Vilma oli aivan ihana kissa ja hyvä emo. Vilmalla oli todella kärsivällinen ja rauhallinen luonne. Se hoiti pentujansa paljon ja määrätietoisesti sekä opetti pennuille kasvamisen alkeet. Vilma luotti ihmisiin täysin, eikä hätkähtänyt suuriakaan muutoksia ympärillään. Toivottavasti Vilma jätti upeaa luonnettaan jälkeläisiinsä. Kuva: (c)www.harri-haverinen.com
 
 
 
 
Ragita'n Escada

Pipsa

 
s. 22.2.2004  k. 22.7.2016
Ragdoll ruskeanaamio bicolour (RAG n 03)

Pipsa oli Donnan pentu, joka oli luonteeltaan erittäin vilkas ja seurallinen. Tempperamentistään huolimatta Pipsa oli hyvä äiti ja ystävä muille kissoille, vaikka hänellä ei ollutkaan omia pentuja. Pipsa sopeutui uusiin tilanteisiin nopeasti. Mintun tuleminen populaatioon mukaan on ollut kova pala ja taistelu sen johtopaikasta ollut kiivasta.

 

 
 
 
 

Yönsvengin Milla Magia Milla

 
s.18.7.2005 k. 31.10.2018
Ragdoll ruskeanaamio mitted (RAG n 04)

Milla oli herttainen kissa ja hyvä äiti.